Predstavljen Supernova kablovski operater

Specijalnim događajem u Beogradu je zvanično predstavljen Supernova kablovski operater. Iako je reč o novom brendu, moguće je da ste već korisnik njegovih usluga.

kablovska televizija internet supernova

Supernova je brend koji je nastao spajanjem kablovskih operatera Kopernikus TecnologyRadijus Vektor i AVkom. To znači da su dosadašnji korisnici ovih operatera automatski od 1. aprila prešli na Supernova pakete usluga televizije, interneta i fiksne telefonije.

Zahvaljujući ovom spajanju kupljenih kompanija u jedan brend, Supernova već ima više od 300.000 korisnika širom Srbije. Koordinator za internet i multimediju Telekom Srbija Grupe Vladimir Lučić izjavio je na predstavljanju brenda da se nada da će korisnici prepoznati kvalitet ponude. Kako kaže gospodin Lučić, korisnici će imati na raspoalganju više od 200 televizijskih kanala (od čega 50 u HD formatu), kao i veoma brz internet do 120 Mb/s. Takođe je naglašeno da će cene paketa biti veoma pristupačne.

Supernova kablovski operater je deo Telekoma Srbije

Lučić je ukazao da je brend dobio ime Supernova po fenomenu koji se retko dešava u svemiru, a što se tiče telekomunikacija, napravljen je rekord u brzini preuzimanja i konsolidacije telekomunikacionog operatera:

“Jedinstvenom ponudom će se značajno doprineti razvoju interneta i multimedije na tržištu, a ovo je, takođe, i početak stvaranja novog Telekoma Srbije, kako u regionu, tako i u svetu“

Novi kablovski operater će biti jedinstven na tržištu po tome što će imati i Arena i Sport Klub kanale, što nije moguće kod konkurencije. Supernova je pripremila promocije za nove korisnike – prvih šest meseci cena usluga će biti 1 dinar mesečno.

 

Izvor: PCPRESS